Over ons

Wie zijn wij
Onze showroom is gelegen aan de Engelseweg 156b in Helmond, aan de woonboulevard. Deze showroom bevindt zich op de eerste verdieping, maar wij hebben een lift zodat u probleemloos onze showroom kunt bezoeken.

Met meer dan 35 jaar ervaring staan onze verkopers u graag te woord om u te voorzien van een goed en betaalbaar advies. Wij zijn dealer van o.a. Auping, Avek, ClimaComfort, Matrair, Norma en Caresse Boxsprings & More.

Voor maatwerk boxsprings hebben wij HML bedding, waarbij u een ‘op maat gemaakt’ boxspring bed kunt samenstellen. Voor individueel slaapcomfort op maat zijn wij dealer van SleepWorld matrassen & boxsprings en Maxtras.

Ook seniorenledikanten behoren tot ons assortiment evenals complete slaapkamers. Om de collectie boxsprings compleet te maken verkopen wij ook linnenkasten in alle maten en kleuren, zowel schuifdeur als draaideur en bijpassende bijmeubelen waaronder nachtkastjes en commode’s van het merk Nolte, Rauch en Wiemann.

Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor bodems en matrassen in alle maten en variatie’s. Een uitgebreide collectie bedtextiel maakt de showroom compleet.

Loop eens binnen in onze prachtige showroom en laat u adviseren door de ervaren verkopers.

Wij heten u van harte welkom!
SleepWorld Helmond voor betaalbaar slapen op niveau!
Onze visie
Wij slapen pas goed als u ook goed slaapt!
Uitgebreide kennis van
  1. Boxsprings
  2. Matrassen
  3. Linnen kasten
  4. Bedbodems
  5. Slaapkamers
  6. Bedtextiel
Impressie van onze showroom
Ervaringen van onze klanten
"Perfect geholpen door de mensen van Sleepworld. Mooie showroom, ruime keuze, en erg goed geadviseerd. Maar het belangrijkste : ondertussen slaap ik heerlijk op het nieuwe matras wat mij is aanbevolen."
Piet van Asseldonk
Jarvis Web Solutions Ltd.

Collectie

klantenservice

Boxspringdokter

Matraskern vervagen?
Geef je boxspring een 2e leven. Vervang de matraskern en uw boxspring gaat weer jaren mee!
www.boxspringdokter.nl

Sleepworld Helmond

Adresgegevens:
Churchilllaan 8
5705 BK Helmond

Telefoon:
0492 74 52 73

E-mailadres:
info@sleepworldhelmond.nl

Openingstijden?
Check onze openingstijden
Copyright © 2016 - 2022 Sleepworld Helmond. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie website door Creatievelink Vormgeving + Webdesign.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram