Garantie en onderhoud

SleepWorld Helmond is CBW erkend

Wat betekent dit voor u? Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. SleepWorld HelmondĀ hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Alle regels die voor u van belang zijn bij uw aankoop zijn hierin opgenomen> Het gaat hierbij om aanbetalingen, levertijd, betalingen, vervoer, garantie enzovoort.

CBW erkende winkels zoals wij bieden meer zekerheid dan andere winkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden we een extra goede product garantie. En gaat er toch iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt.

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over de CBW en de erkenningsregeling.

Collectie

klantenservice

Boxspringdokter

Matraskern vervagen?
Geef je boxspring een 2e leven. Vervang de matraskern en uw boxspring gaat weer jaren mee!
www.boxspringdokter.nl

Sleepworld Helmond

Adresgegevens:
Churchilllaan 8
5705 BK Helmond

Telefoon:
0492 74 52 73

E-mailadres:
info@sleepworldhelmond.nl

Openingstijden?
Check onze openingstijden
Copyright © 2016 - 2024 Sleepworld Helmond. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie website door Creatievelink Vormgeving + Webdesign.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram